Vergoedingen

Ontwikkelbudget vanuit de werkgever

De afdeling Human Resources (HR)/personeelszaken beschikt vaak over een ontwikkel- of opleidingsbudget wat o.a. besteed kan worden aan coaching. Coaching is vergeleken met andere vormen van persoonlijke ontwikkeling relatief goedkoop en effectief. Daarom wordt het zeer vaak vergoed en zelfs gestimuleerd door HR managers.

Heb jij nog geen coachbudget aangevraagd? Je kan altijd een gratis oriëntatie gesprek plannen met. Daarin staat de coach stil bij je coachvraag en kan je bespreken hoe de aanvraag bij jouw HR manager er uit kan zien. De coach maakt in overleg met jou tevens een passende offerte voor de HR manager waarin duidelijk het nut en doel van de coaching staan vermeld.
Lees meer

Voorbeeld: bij het particuliere uurtarief van een senior coach van 109 euro per uur betekent dit dat de kosten al na ruim 2 uur coaching volledig aftrekbaar zijn. Concreet houdt dit in dat je boven de 250 euro 36,65%, 38,1% of zelfs 51,75% bespaart op de kosten van je coachingtraject, afhankelijk van in welke belastingschijf je inkomen valt. 

Belangrijk: omdat JOUW-LEVEN coaching niet de begunstigde is van de belastingaftrek kunnen wij je geen garanties geven over de toepasbaarheid in

jouw situatie. Neem bij twijfel contact op met je

belastingadviseur, boekhouder, accountant of de belastingdienst. Wil je gebruik maken van deze regeling? Geef dit dan graag aan bij je

coach, dan zorgt hij/zij er voor dat er een duidelijke omschrijving van het traject op je factuur vermeld wordt. De exacte voorwaarden van deze regeling vindt u op de website van de Belastingdienst

Belastingaftrek voor ondernemers

Kosten voor coaching voor zelfstandige ondernemers zijn aftrekbaar voor

de belasting als bedrijfskosten. Wilt u graag advies over hoe u dit het

beste kunt doen? Neem contact op met uw accountant, boekhouder of

belastingadviseur. 

Tell a friend!

Gaat iemand door jou starten met een coachtraject?

Dan krijgen jullie allebei 20,- korting op je volgende factuur.

Tarieven

Gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen?

Van de verschillende mensen krijg ik vragen of coaching wel iets voor hen is. Persoonlijk denk ik dat iedereen op een bepaald vlak coaching kan gebruiken en is het niets om je voor te schamen of een teken van zwakte. Juist het tegenovergesteld. Je wilt vooruit bent bereid om stappen te zetten, wilt je bewust worden van zaken, je wilt keuzes maken, nog meer kwaliteit in je leven of er nog meer uithalen, omdat je weet dat er meer in zit. Dit kan op verschillende manieren in je leven zijn, bijvoorbeeld: relatie, werk, opvoeden, zorgen voor jezelf enz. Toch past niet iedere vorm van coaching bij jou en moet er tussen jou en de coach een klik zijn. Van beide kanten!

Iemand vertellen dat de coaching stopt, omdat het niet goed voelt of iemand haakt af tijdens het traject is niet prettig en geeft de persoon in kwestie geen goede coachervaring. 

Omdat ik het belangrijk vind dat er een goede klik is tussen mij en degene die ik coach is het kennismakingsgesprek altijd gratis en vrijblijvend. 

 

Coaching kan zowel face 2 face, videobellen of telefonisch.

Particulieren

Het is mogelijk om een pakket van 6 of 12

sessies te kopen. Iedere sessie duurt 45-60 minuten. 

Een pakket van 6 sessies kost €370

Een pakket van 10 sessies kost €650

Een losse sessie kost € 80

Het eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend en gratis.


Bedrijven

Voor bedrijven geldt een uurtarief van €95 excl. per uur.

In overleg kan er gekeken worden naar een aanbod op maat.


Evelyn Franssen

jouwleven.coaching@gmail.com

+31 6 39 49 04 92

kvk: 65400976

Contact

ICF logo

© 2021. JOUW-LEVEN coaching. All Rights Reserved.