U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


Ik ben Evelyn en ik ben internationaal geaccrediteerde coach. 

Na de opleiding voor basissonderwijs te hebben gevolgd heb ik de opleiding voor orthopedagogiek afgerond.  Na 20 jaar te hebben gewerkt in het basisonderwijs, eerst als leerkracht en daarna als intern begeleider, ben ik in 2019 gestart met mijn coachpraktijk. 

Ik merkte dat er veel mensen zijn die graag dingen anders willen, maar niet weten hoe. Mensen die met vragen rondlopen en niet weten hoe ze daar het antwoord op kunnen vinden. Vaak willen mensen hier niet voor naar een psycholoog en is dat in veel gevallen niet nodig. Ik ben geen psycholoog en ook geen therapeut, maar ik ben een coach! 

Ik sta voor effectieve, doelgerichte en ondersteunende coaching. 

Coaching is gebaseerd op de overtuiging dat iedereen de oplossingen en antwoorden in zich heeft om dingen te bereiken die ze wensen. Mensen bewust maken van deze potentie en mogelijkheden door hen tools aan te reiken en te laten ervaren wat in hun kracht ligt is een van de ambities van goed coachen. Mijn rol is om effectieve vragen te stellen en gebruik te maken van bewustzijnscreaties om jou in je kracht te zetten om helderheid te krijgen in je wensen en doelen.

 Naast de coachopleiding heb ik ook de training ACT gevolgd. Onderdelen hiervan zijn terug te vinden in het aanbod van mijn coaching.