U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Lokatieleider

De gesprekken gaven me goede, maar soms harde inzichten. Evelyn is to the point, maar op een vriendelijke manier. Ik heb me bij haar nooit veroordeeld gevoeld, of ongemakkelijk. Ze is een luisterend oor en doet wat ze zegt. Voor mij was het heel effectief, doelgericht en ondersteunend. Je hoeft geen groot probleem te hebben, of het niet meer te zien zitten. Ik gun deze coaching iedereen.

 

*   *   *   *   *

 

Leerkracht speciaal onderwijs:

Een tijd geleden had ik het eerste gesprek met jou. Ik was mezelf kwijt en twijfelde overal aan. Tijdens de coachingssessies heb ik mezelf langzaam weer teruggevonden, durfde ik standpunten in te nemen en een nieuwe weg in te slaan. Als ik nu terugkijk kan ik zeggen dat ik mijn doelen heb bereikt en weer van het leven kan genieten. Vooral van de kleine dingen die me zo dierbaar zijn. Jouw sessies waren doelgericht, confronterend, maar altijd ging ik met een missie en een goed gevoel naar huis. Tijdens onze gesprekken stelde je vooral veel vragen. Waardoor ik op zoek ging naar antwoorden, oplossingen en tools. Heel bijzonder wat jij allemaal teweeg hebt gebracht. We hebben gehuild, gelachen en ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld bij jou. Dankjewel voor je vertrouwen, eerlijkheid, steun en bijzondere gave om me weer in mezelf te doen geloven. Ik hoop dat vele anderen jouw persoonlijkheid en coaching mogen ervaren.

 

*   *   *   *   *

 

Hypotheekadviseur:

Ik kende Evelyn al een aantal jaar via de basisschool van mijn kinderen. Ik was inmiddels ook bekend dat ze ernaast nog een nevenactiviteit had. Ik heb maar daar verder niks mee gedaan, ondanks dat het niet zo geweldig met me ging. Ik begon me wel langzaam te oriënteren naar Cursus Creative Consciousness, maar heb de stap nooit echt gezet. Daarvoor waren meerdere praktische redenen dat het er nooit van kwam. 

Ik zat inmiddels in een steeds minder gelukkigmakende situatie, waar ik niet uit kwam en eigenlijk niet uit wilde. Ik wist wel dat ik niet anders kon dan actie ondernemen, omdat ik verder moest, ook voor mijn kinderen. Toen kwam op Facebook het stukje van behoefte aan coaching en je leven in eigen handen nemen. Daar heb ik via Messenger op gereageerd en een afspraak gemaakt voor een intake. 

Die intake was fijn, er was wel een click met Evelyn, die ik vooraf niet had gedacht. Dat maakte het traject oppakken erg toegankelijk en fijn om te doen. Ze gaf me het gevoel dat ik mezelf kon zijn, al wist ik toen niet goed hoe dat moest mede omdat ik dacht dat ik niet goed genoeg was.  

Ik kwam binnen in een situatie waarin ik mezelf eigenlijk al lange tijd kwijt was, niet van mezelf hield en daardoor vooral aan mezelf twijfelde. Dat dacht in tenminste!! 

Achteraf heeft ze me door de coachingsessies heen geholpen. Er waren meerdere hele verdrietige sessies tussen die me wel geholpen hebben om vooruit te gaan en me sterk genoeg begon te voelen om voor mezelf op te komen en te kiezen voor mij. Het grote verschil voor en na de coaching is dat ik van mezelf houd, dat ik voel dat ik de moeite waard ben en daardoor veel beter functioneer.  Natuurlijk zijn er nog altijd wel momenten die niet gaan zoals ik zou willen, maar ik houd mijn zelfvertrouwen vast en volg de koers die ik met behulp van Evelyn heb durven inslaan:  

 

de weg van mijn leven !! 

Ik durf te vertrouwen op mijn eigen oordeel. Ik voel de liefde voor mijn kinderen veel meer, we hebben meer plezier samen. Ik functioneer beter op mijn werk, ik heb weer een opleiding met succes afgerond en ga nu op naar de volgende opleiding. Dit helpt allemaal om te groeien op mijn werk.  

In de liefde gaat het fantastisch, en hoewel ik wist hoe het tussen ons zat, was de andere partij het spoor bijster. Op het moment dat ik aangaf verder te gaan in MIJN leven en dat het met of zonder hem was, heeft hij niet lang nodig gehad om samen ONZE WEG in te slaan.  

Bedankt Evelyn dat je me door de coaching weer terug op koers hebt gebracht. Ik neem beslissingen die goed zijn voor mij en de mensen om me heen. En als het een keer mis gaat, weet ik dat ik kracht heb, samen met alle dierbaren om me heen, om op te staan en verder te gaan. 

 

 

*   *   *   *   *

 

Leerkracht basisonderwijs:

Per sessie nam je de tijd en gaf je me de ruimte om te delen wat ik wilde delen. Dat vond ik enorm prettig. Zodoende kwamen directe ontwikkelkansen aan het licht. Aan mij de keuze om vast te pakken wat 20% buiten de comfortzone viel. Toeval bestond niet… De bewustzijn creaties sloten mooi aan bij de inhouden van de losse sessies.

Ik kan voor nu voldoende uit de verf met hetgeen ik me heb voorgenomen. Het is mijn verantwoordelijk om aan de bel te trekken waar nodig. De wetenschap dat je voor me klaarstaat en jouw warmte geven me het vertrouwen om door te gaan en een zo hoog mogelijk integriteit te behalen. Ik ben hartstikke nieuwsgierig naar hetgeen nog komen gaat en ben onwijs dankbaar voor de mooie parels die je na afloop van elke sessie liefdevol met me deelde.

Dankjewel en succes met jouw pad en de wijze waarop je met de doorontwikkeling van mijn zelfliefde hebt meegewerkt.

Liefs

 

*   *   *   *   *

 

Onderwijsondersteuner:

Dankjewel dat je die veiligheid creëerde vandaag en al die andere keren om me steeds kwetsbaarder op te kunnen stellen.

 

*   *   *   *   *

 

Moeder:

Dankbaar ben ik voor wat je voor me gedaan hebt. Ik realiseerde me nog door wat ik aan t studeren was dat ik probeer te voorkomen dat mijn dochter ervaart dat ik niet onvoorwaardelijk van haar hou omdat dat iets is in mij, wat ik meedraag als pijn (overdracht). Dat wist ik wel al maar het viel nu dieper omdat jij me bewust hebt gemaakt dat ik een keuze heb! Met als gevolg dat ik me blij voel en in mijn lijf ben ipv hoofd. Zónder me schuldig te voelen. Ik heb haar deelgenoot gemaakt van mijn plezier. Ik was zo enthousiast dat ik van alles had kunnen toepassen, dat ik het wilde delen. Ik heb daar wel (doordat ik knel raakte in niet goed genoeg zijn) héél veel van geleerd, voor t eerst in mijn leven denk ik ‘erbij’ kunnen blijven en daarna had ik echt t gevoel dat er iets veranderd was. Ik verwacht hier geen reactie op; ik wil het alleen met je delen omdat ik je wil teruggeven dat je me hebt geholpen een proces in gang te zetten dat wezenlijk is en mijn kwaliteit van leven verbetert. Dus dank je wel daarvoor!