Teamcoaching

We hebben inmiddels ruime ervaring in het begeleiden van kleine (6 personen), maar ook grote (60 personen) teams. Teamcoaching vergroot de prestaties van het team en zal snel merkbaar zijn op de werkvloer. Team

sessies worden op maat aangeboden, de doelen zijn afhankelijk van het team. Afhankelijk van de groepsgrootte zijn er 1 of meer trainers aanwezig en kan er ook gewerkt worden met het instrument Management Drives. Management Drives is een methodiek die drijfveren van mensen zichtbaar maakt. Drijfveren zijn

indicatoren die voorspellen hoe een team of persoon zijn kennis, vaardigheden en competenties inzet.

Life – coaching

Wij zijn gespecialiseerd in life coaching. Wil je meer vervulling uit het leven halen, beter begrijpen wie u bent en wat u wilt, of wilt u nog effectiever uw doelen behalen? Dan is life coaching van JOUW- LEVEN coaching zeker iets voor u. Wat is life coaching? Bij life coaching wordt stilgestaan bij wie jij bent als persoon, wat jij wilt in het leven en hoe je dit kunt bereiken.

De life coach luistert naar jouw specifieke behoeften en helpt je de levensveranderingen te maken die je wilt. Ook kan life coaching zeer waardevol zijn als ondersteuning om de onvermijdelijke tegenslagen en moeilijke ervaringen in het leven zo goed mogelijk te navigeren, en om hier nog beter en sterker uit te komen. Life coaching kan life-changing zijn

Bij de life coaching zul je diepe persoonlijke inzichten opdoen en levensveranderende keuzes kunnen maken die een blijvend positieve effect zullen hebben op jezelf en de mensen om je heen.

Wandelcoaching

Wandelcoaching is voor iedereen die wel graag coaching wil, maar liever niet in een klassieke gespreksvorm. Bij wandelcoaching ga je naar buiten, doorgaans in een dichtbij gelegen park, bos, of ander natuurgebied. Jij voert het gesprek met jouw wandelcoach tijdens de wandeling. Ervaar jij ongemakken in het dagelijks leven maar ben je wel graag in beweging? Dan is wandelcoaching iets voor jou. Doordat je beweegt, voel jij je weer fit en krijg je een fris gevoel in je hoofd. Wandelen geeft rust, plezier, ontspanning

Maar ook inzichten. Tijdens wandelen is er minder oogcontact, dit geeft een andere lading aan o.a. de relatie tussen jou en jouw wandelcoach. Ook heeft het vallen van stiltes een ander effect waardoor het gesprek een natuurlijke vorm aanneemt. Deze factoren kunnen bijdragen aan jouw coachgesprek.

Relaties en scheiding

Een fantastische relatie waar je volledig jezelf kunt zijn, waarbij je je geliefd en gewaardeerd voelt en waar je iedere dag opnieuw voor 100% voor gaat. Dat willen we allemaal wel, maar zo makkelijk is het niet. Relaties kunnen soms lastig en complex zijn. Wat wil jij nu echt? Wie ben jij in de relatie en wat heb jij nodig?


Je wilt alles uit je relatie halen, maar weet niet helemaal hoe je dat doet. Misschien twijfel je soms wel eens of merk je twijfel bij de ander. Hoe ga je daar dan mee om?Tijdens de coaching gaan we hierop in en krijg jij inzichten in jezelf en wordt duidelijk wat er nodig is voor jou en hoe je dat doet. Helaas lopen niet alle relaties zoals je dat vooraf had gedacht. Of je achter de keuze van de scheiding staat of niet, het is altijd fijn om een steun in de rug te ervaren. Je loopt tegen heel wat uitdagingen en emoties aan en krijgt te maken met veranderingen. Zeker als er ook kinderen bij betrokken zijn. Hoe zorg je ervoor dat het voor de kinderen goed loopt en wie moet jij dan als ouder zijn?


Door coaching zet je meteen in op de positieve ontwikkeling in dit proces.

MOEDerkracht

Coaching voor moeders is er voor alle moeders die naast een goede mamma ook gewoon vrouw willen zijn. Door de vele verantwoordelijkheden waar moeders mee te maken krijgen, zoals werk, kinderen, familie, vriendschappen en hobby’s, ervaren sommigen regelmatig stress of schuldgevoelens naar zichzelf of anderen.

Een belangrijk thema van coaching voor moeders is het terugkrijgen van balans in je leven. Naast coach ben ik ook ervaringsdeskundige, ik weet persoonlijk hoe het is en help jou graag in je zoektocht naar antwoorden en oplossingen.

komma's

Ik ben niet wat ik ben overkomen

Ik kies zelf wie ik wil zijn

Loopbaan coaching

Weet jij niet zeker of je op de juiste plek zit, weet je niet zeker of je er nog werkt vanwege het bekende en de zekerheid, mis je de uitdaging? Wil je misschien wel voor jezelf beginnen, maar geen idee hoe?


Dan is loopbaan coaching van JOUW-LEVEN iets voor jou. Samen komen we erachter waar je behoefte aan hebt, of zien we wat het probleem is. De ervaring met loopbaan coaching is dat het onverwacht een positieve impact op jouw leven kan hebben. Door middel van doelgerichte, effectieve en ondersteunende coaching zul je een wenselijke verandering merken die jouw loopbaan zal veranderen of verbeteren.


Onderwijs coaching


Het prachtige beroep van docenten is veelzijdig en dankbaar, maar brengt veel verantwoording met zich mee. Er wordt veel van een docent verwacht en er zijn constant veranderingen aan de hand. De klassen worden voller, de ouders zijn mondiger, de Inspectie verlangt van alles, toetsen gaan een belangrijkere rol spelen en het onderwijs in zijn geheel is aan het veranderen.

Hoe kunt u uw beroep blijven uitvoeren op een manier die goed voor u voelt en aan alle eisen van het huidige systeemvoldoet?

JOUW-LEVEN coaching kan u hierbij helpen. Maar ook kan coaching voor docenten u ondersteunen wanneer u zelfverzekerder voor de klas wilt staan, of weerbaarder wil zijn naar ouders en/of leerlingen toe. Onze coaches zijn gespecialiseerd in onderwijs coaching en kunnen u begeleiden met de vraagstukken die u als docent heeft.

Coaching voor ondernemers

Coaching voor ondernemers is erop gericht je bedrijf van waar het nu is, te brengen naar waar je het wilt hebben. Er zal gekeken worden naar jouw doelen en strategieën en er wordt telkens gekeken of je hebt gedaan wat er tijdens de voorgaande sessie is besproken. Waarom dit wel of niet werkte en wat de volgende stap zal zijn.


Het is voor een ondernemer belangrijk om te weten waar je met je bedrijf voor staat en wat je visie is. Hoe past dit vervolgens bij jou als persoon en je persoonlijke doelen.

Evelyn Franssen

jouwleven.coaching@gmail.com

+31 6 39 49 04 92

kvk: 65400976

Contact

ICF logo

© 2021. JOUW-LEVEN coaching. All Rights Reserved.